2013-05-12

A mi történetünk / Our fairy tale I.

Biathlon Fans Hungary

A mi történetünk / Our fairy tale

ELSŐ FEJEZET

Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer öt fiatalember (András, Ákos, Sanyi, Szilveszter és Dani) akik egy olyan országban éltek, ahol a legtöbb ember fociőrült és a nyári olimpiákon éjjel-nappal a TV előtt szurkol – azonban általában keveset tudnak a világ legcsodálatosabb sportjáról, a biatlonról.

Ez az öt fiú azonban az internet fórumain és közösségi oldalain egymásra talált: először csak tippversenyeken és fórumokon felhasználói nevek álcája mögött, nem is gondolva arra, hogy személyesen nézzenek meg egy biatlon versenyt.

Ám mintegy másfél éve a Biatlon Nagy Varázslója rájuk talált. Először Dani jutott el egy jóbarátjával Nove Mestoba egy Világkupa versenyre élőben, mely valóban maga volt a csoda. Ebben az időben András, Sanyi és Szilveszter már tervezték útjukat a ruhpoldingi világbajnokságra, hogy még egyszer utoljára láthassák kedvencüket, Lena királynőt a trónra ülni. A Biatlon Nagy Varázslója ezt suttogta a fülükbe: ugye, ez a légkör feledhetetlen?

Így öten, immáron Ákossal kiegészülve már Ruhpolding után egyetértettek: a következő világbajnokságra együtt mennek Nove Mestoba. Megvették a jegyeket, találtak szállást és elkezdték számolni a hátralévő napokat…

(folytatjuk)

CHAPTER ONE

Once upon a time there was 5 guys (András, Ákos, Sanyi, Szilveszter and Dani) who lived in a country where most of the people are football fans, they are keen on the Summer Olympic Games – but usually they do not know too much about the most fabulous thing in the world: biathlon.

These five men, however, were active on internet forums and community pages where they find each other: first just discussed on this sports and played tip games with different nicknames – but they did not even thought about to see a race personally.

But, about one and a half year ago, the Great Biathlon Wizard visited them. First Dani decided to go Nove Mesto to see a World Cup live with his friend – the miracle was there. In that time, András, Sanyi and Szilveszter already planned a trip to the World Championship to Ruhpolding: to see their favourite biathlete, Queen Lena sit in the throne last time. The Great Biathlon Wizard whispered to their ears: this is the biathlon spirit.

These five, together with Ákos just after Ruhpolding discussed: they have to go together to the next World Championship to Nove Mesto. They bought the tickets, found the accomodation, and counted the days back…

(to be continued) Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése